Anvelope Online: ACUM! -15% discount cuvoucher IARNA15

Page Title BG

Despre AnveloTotal

20 de ani de experienta in industria de anvelope.
Magazin de anvelope mai actual ca oricand.
Comanzi rapid, platesti imediat, livram exact cand ai nevoie!

Povestea noastra

AnveloTotal.ro s-a născut din pasiunea și dedicarea a doi oameni care împărtășesc aceeași dragoste pentru industria anvelopelor. Fondatorul nostru, Ionel Olteanu, cu o experiență impresionantă de peste 20 de ani în domeniul anvelopelor, a decis să aducă cunoștințele și expertiza sa într-un spațiu online dedicat celor mai bune opțiuni de anvelope pentru vehiculul dvs. Cu o viziune îndrăzneață și dorința de a oferi o soluție convenabilă pentru toți conducătorii auto, a luat mâna fiicei sale, transformând visul în realitate.

AnveloTotal.ro este mult mai mult decât un magazin online de anvelope. Suntem o echipă dedicată, ambițioasă și pasionată, care înțelege cât de importantă este siguranța și performanța vehiculului dumneavoastră. Cu un angajament de a vă oferi o experiență de cumpărături excepțională, suntem aici pentru a vă ghida către cele mai bune opțiuni de anvelope, de la cei mai mari producători din industrie.

20Ani+

Experienta in Anvelope

30K+

Produse pe Website

10K+

Localitati in care livram

Clientii sunt foarte multumiti de AnveloTotal!

Serviciu foarte rapid

Am făcut comanda online, anvelopele au fost in stoc și s-au mișcat foarte rapid.

Andrei

Client online

Anvelope de calitate

Consultanta in alegerea anvelopelor, servicii de nota 10, preturi competitive. Profesioniști

Marcel

Client onlie

Va multumesc!

super amabili baietii!!! multumesc pentru rapiditatea livrarii de anvelope

Simona

Client online

Comanda rapida

Am facut pentru prima data comanda anvelope aici, personalul este amabil, serviciile de calitate. Comanda s-a făcut foarte ușor pe site. Se emite si factura, pentru cine are nevoie de asa ceva. Recomand cu drag.

Marius

Client online

Ceea ce ne definește este misiunea noastră de a vă oferi mai mult decât anvelope de calitate superioară. Ne-am asumat responsabilitatea de a vă oferi livrare promptă, cele mai bune prețuri de-a lungul întregului an și o varietate impresionantă de produse, pentru a satisface nevoile și preferințele fiecărui șofer. Indiferent de sezon sau condiții de conducere, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți anvelopele perfecte pentru vehiculul dumneavoastră.

În plus, nu suntem doar un magazin online. Suntem partenerii dumneavoastră de încredere, oferind consultanță avizată și ghidare în alegerea anvelopelor potrivite. Echipa noastră de experți este aici pentru a vă oferi sfaturi și informații, astfel încât să puteți lua decizia corectă pentru siguranța și performanța vehiculului dumneavoastră.

Ne mândrim cu povestea noastră și suntem bucuroși să facem parte din fiecare etapă a călătoriei dumneavoastră ca șofer. Vă invităm să explorați gama noastră vastă de anvelope și să ne permiteți să vă ajutăm să vă bucurați de o experiență de conducere sigură, confortabilă și performantă. La AnveloTotal.ro, suntem mai mult decât un magazin de anvelope – suntem partenerul dumneavoastră de încredere pe drumurile vieții.

 
 

Partenerii AnveloTotal.ro, magazin online de cauciucuri