Anvelope Online: ACUM! -15% discount cuvoucher IARNA15

Termeni si conditii

Date firma:

Denumire firma: ANVELOTOTAL SRL
CUI: 42884255
Adresa: BISTRIȚA, STR. GEORGE ENESCU NR. 2 A, JUDEȚUL BISTRIȚA NĂSĂUD, ROMÂNIA.
Telefon: 0722846149
Email: office@woocommerce-657270-2153726.cloudwaysapps.com

1 Încheierea contractului / procedura de comanda

Produsele prezentate pe site-ul nostru pot fi comandate prin completarea formularului online, prin transmiterea comenzii prin fax sau prin comandă telefonică. Furnizând detaliile necesare în cadrul procesului de comandă și trimitând această comandă, oferta este plasată; în aceste conditii, comanda prin telefon, fax sau online are aceeași valabilitate legală. Prin comandă declarați că acceptați prezentele condiții și că doriți să achiziționați articolele comandate. Înregistrarea în sistem a comenzii dvs. va fi confirmată prin e-mail. Acest mesaj este trimis în mod automat și nu reprezintă acceptarea comenzii de către noi. Contractul intră în vigoare odată cu primirea prin e-mail a facturii și confirmării comenzii.

2 Condiții generale de livrare și plată

Costurile de livrare sunt afisate pe site in momentul inregistrarii comenzii si se regasesc pe factura fiscala expediata cu comanda ca si articol distinct. Livrarea se va face prin curier in termen de 1-3 zile lucratoare de la plasarea comenzii.
Plata se va putea face ramburs, la primirea coletului sau online cu cardul bancar.

3 Instrucțiuni de returnare a produselor (dreptul la retragere)

Aveți dreptul de a vă retrage din contract și a returna produsele comandate fără a indica motivele, anunțându-ne despre intenția dvs. în formă scrisă (de exemplu prin fax sau e-mail), în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor. Pentru respectarea acestui termen trebuie să ne trimiteți în timp util cererea de returnare, prin una din următoarele metode:

  • e-mail : office@woocommerce-657270-2153726.cloudwaysapps.com

sau

  • adresa: SC ANVELOTOTAL SRL, BISTRIȚA, STR. GEORGE ENESCU NR. 2 A, JUDEȚUL BISTRIȚA NĂSĂUD, ROMÂNIA.

Cererea de retur o puteți descărca de aici. Aceasta reprezintă un model, cererea de retur putând fi anunțată printr-o declarație neechivocă prin orice metodă alegeți dvs..

În cadrul cererii de retur puteți să ne comunicați voluntar, fără nici o obligativitate legală, motivele retragerii din contract. Acestea, împreună cu alte informații pe care este posibil să vi le solicităm ne vor ajuta să prelucrăm rapid și eficient cererea dvs. de retragere.

Pentru a evita eventualele probleme ce pot apărea la returul articolelor, ridicarea acestora va fi organizată de către noi iar sumele încasate vă vor fi restituite în contul indicat de dvs..

4 Efectele legale ale returnării produselor (retragerii din contract)

În cazul în care doriți să vă retrageți din prezentul contract, toate sumele încasate de la dvs. vă vor fi restituite, inclusiv costurile de livrare (cu excepția cazului în care ați ales altă modalitate de livrare decât cea standard, oferită de noi), în termen de 14 zile calendaristice de la primirea cererii de returnare a produselor. Rambursul se face folosind modalitatea de plată din tranzacția inițială, în măsura în care acest lucru este posibil.

Costurile legate de returnarea articolelor sunt suportate de noi. Dvs. sunteți responsabil doar dacă valoarea articolelor este diminuată în urma manipulării acestora, în alt scop decât cel necesar pentru a verifica natura, caracteristicile și modul de funcționare, așa cum ar fi fost posibilă într-un magazin. În acest caz ne rezervăm dreptul de a reține despăgubiri. Pentru a evita această situație, vă recomandăm să nu folosiți articolele și să evitați orice acțiune care le-ar putea reduce valoarea.

5 Politica noastră de retur în termen de 14 de zile calendaristice

Pentru că dorim să fiți mulțumit de serviciile noastre, vă oferim posibilitatea de a returna produsele comandate în termen de 14 de zile calendaristice de la acceptarea livrării. Acest termen îl depășește pe cel impus de lege care este de două săptămâni.

Pentru retururile realizate dupa termenul legal de 14 zile calendaristice (din ziua 15 până în ziua 30) costurile de expediere sunt suportate de către dvs..

Asigurați-vă că anvelopele pregătite pentru retur vor fi protejate împotriva deteriorării pe timpul transportului. Curățați anvelopele înainte de a le împacheta și nu legați mai mult de două bucăți într-un colet. Asigurați-vă că ați protejat cu suficient carton partea frontală a roților complete. În cazul deteriorării articolelor din cauza manipulării neadecvate sau ambalării insuficiente, ne rezervăm dreptul de a reține despăgubiri. Transportatorul nu va ridica decât coletele ambalate corespunzator.

Articolele comercializate prin intermediul www.anvelototal.ro beneficiază de o garanție de 2 ani din partea producătorilor.

6 Dreptul de proprietate

Articolele comandate rămân în proprietatea noastră până în momentul în care toate creanțele pe care le aveți față de noi au fost achitate integral. Acest lucru este valabil și pentru creanțele ce pot apărea în viitor. Pentru a face uz de dreptul de proprietate suntem îndreptățiți să cerem predarea imediată a tuturor articolelor, cu excluderea dreptului de reținere, exceptând cazul cererii reconvenționale constatate legal sau a cererii necontestate.

7 Informații despre serviciile post-vânzare și garanțiile oferite

Oferim o garanție comercială de 2 ani din momentul livrării, pentru toate produsele pe care le comercializăm. În cazul în care întâmpinați probleme cu comanda sau articolele comandate, ne puteți contacta la office@woocommerce-657270-2153726.cloudwaysapps.com.

În acord cu legislația din România, toate produsele comercializate beneficiază de garanție de conformitate de 2 ani de zile din momentul livrării acestora.

8 Răspundere pentru defecțiunile site-ului

Site-urile noastre vă sunt oferite în forma pe care noi o considerăm corespunzătoare. Nu garantăm că acestea corespund cerințelor dvs., că sunt disponibile permanent, actualizate, fără întrerupere, sigure și nu conțin erori. Folosiți site-urile noastre pe propria răspundere. În mod special, nu suntem responsabili pentru rezultatele de căutare obținute prin folosirea site-ului sau pentru corectitudinea informațiilor afișate.

Prețul sau descrierea articolelor pot fi afișate eronat în urma introducerii în mod greșit a acestora în baza de date. Ne rezervăm dreptul de a anula toate comenzile finalizate în urma afișării unui preț greșit pe site, de a anunța clientul asupra situației apărute în cel mai scurt timp posibil și de a restitui orice sumă încasată de la client în cadrul procesului de comandă.

În acest caz www.anvelototal.ro va notifica prin telefon sau e-mail clientul în termen de maxim 24 de ore (zile lucrătoare) cu privire la faptul că prețul produsului comandat este unul eronat datorită defecțiunii tehnice ivite și că nu va putea livra produsul comandat la acel preț.

9 Protecția proprietății intelectuale

Conținutul site-ului nostru, textele, imaginile, sunetele, grafica, animațiile, secvențele video și poziționarea acestora pe site sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Acestea nu pot fi copiate, modificate, distribuite sau puse la dispoziția terților. Unele dintre paginile noastre conțin imagini ce fac obiectul dreptului de autor al unor terțe părți. Dacă nu este altfel menționat, mărcile afișate pe site-ul nostru sunt mărci înregistrate și sunt protejate de lege. Prin site-ul nostru nu acordăm nici o licență de folosire a proprietății noastre intelectuale sau a unui terț.

Eventualele încălcări ale dreptului de autor ne pot fi aduse la cunoștință la adresa office@woocommerce-657270-2153726.cloudwaysapps.com

10 Obligații privind accesul la informații

Prin utilizarea site-ului nostru, ne furnizați informații legate de persoana dvs. cum sunt numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail, informații pe care noi le salvăm. Nu sunteți obligat să ne furnizați aceste informații, însă refuzul dvs. vă poate impiedica să beneficiați de serviciile pe care vi le oferim. Puteți modifica aceste date în timpul comenzii sau ulterior la rubrica „Comenzile mele” sau „Contul meu”. La inițierea primei comenzi, puteți alege să vă înregistrați un cont pe site-ul www.anvelototal.ro, printr-un nume de utilizator și o parolă pentru contul dvs.. Trebuie să vă asigurați că acestea nu sunt accesibile altor persoane și să ne informați imediat despre orice utilizare abuzivă a parolei sau a numelui dvs. de cont. Ambele părți contractuale pot rezilia oricând contul, fără a indica motivele pentru aceasta. În acest caz, ANVELOTOTAL va dezactiva sau șterge contul și toate datele salvate.

11 Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați în mod voluntar prin intermediul site-ului nostru se face în condiții de siguranță și doar în scopurile pentru care v-ați exprimat acordul. Aceste informații vă sunt solicitate pentru a putea livra articolele pe care dvs. le cumpărați prin intermediul site-ului nostru sau pentru activități de marketing, doar în cazul în care v-ați exprimat acceptul pentru aceasta.

Conform legislației beneficiați de dreptul de a fi informat, de a modifica sau de a solicita ștergerea datelor dvs. personale. Pentru a beneficia de acest drept trebuie să ne trimiteți o cerere prin e-mail, fax sau poștă.

12 Legislație aplicabilă

Este exclusiv valabilă legislația română. Aplicarea prevederilor dreptului unitar al ONU referitor la contractele de vânzare-cumpărare (Convenția Națiunilor Unite asupra contractelor de vânzare internațională de mărfuri, încheiată la Viena la 11 aprilie 1980) este exclusă.

13 Politica de confidentialitate

Respectăm dispozițiile legale privitoare la protecția datelor cu caracter personal și punem în aplicare măsuri tehnice și organizatorice de protejare a tuturor operațiunilor privitoare în mod direct sau indirect la datele cu caracter personal, care previn prelucrările neautorizate sau ilegale, precum și pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.

In scopul procesarii mesajelor si cererilor si a onorarii acestora, ANVELOTOTAL SRL colecteaza datele personale ale clientilor, respectiv numele, prenumele, adresa dumneavoastra, numarul de telefon si adresa de e-mail, in conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Prelucrăm numele, prenumele, adresa, numărul dumneavoastră de telefon și adresa dumneavoastră de e-mail, pentru comunicarea cu dumneavoastră în vederea executării obligațiilor contractuale si in vederea raspunderii solicitarilor/mesajelor transmise prin intermediul site-ului.

Prelucrăm informațiile cu privire la vârsta dumneavoastră pentru a ne asigura că v-ați dat consimțământul în mod valabil cu privire la încheierea contractului și că aveți vârsta cerută de lege pentru asumarea unor obligații în nume propriu.

Toate aceste date vor fi păstrate pe durata ținerii evidențelor financiar-contabile și fiscale impuse de legislația în materie, dar nu mai mult de 5 ani.

Nu utilizăm datele cu caracter personal pentru prelucrare automatizată și nici pentru realizarea de profile. Nu luăm niciodată decizii automate cu privire la dumneavoastră. Utilizăm mijloace tehnice pentru stocarea datelor în condiții de securitate. Nu prelucrăm date în scopuri secundare incompatibile cu scopurile pentru care le-am colectat.

Respectăm și asigurăm în mod strict confidențialitatea datelor prelucrate. Nu dezvăluim datele decât pentru realizarea intereselor dumneavoastră sau pentru îndeplinirea obligațiilor legale. Confidențialitatea este pentru noi o valoare esențială.

De asemenea, putem furniza datele cu caracter personal ale dumneavoastră și altor companii cu care ne aflăm in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători etc..

In vederea plasarii unei solicitari, clientul va furniza datele si informatiile solicitate in formularul on-line de trimitere mesaj, de plasare a comenzii sau prin telefon, refuzul comunicarii informatiilor solicitate impiedicand vanzatorul sa inregistreze si sa onoreze comanda efectuata.

Proprietarul, precum şi operatorul acestui website nu sunt răspunzători pentru erorile clientilor in introducerea acestor date sau de eventuale date false furnizate de acestia. Clientul are obligatia de a furniza date corecte si conforme cu realitatea, purtand intreaga raspundere pentru incorectitudinea informatiilor transmise vanzatorului.

Datele personale nu vor fi vândute, transferate sau distribuite sub nici o formă unor terţe părţi ori în alte țări, cu excepţia cazului in care sunt solicitate de autorităţile publice competente, in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679.

Recomandăm tuturor utilizatorilor acestui website să îşi ia toate măsurile de siguranţă atunci când oferă date personale online şi să verifice periodic starea şi acurateţea acestor date. Utilizatorii sunt răspunzători în mod direct de modul în care îşi protejează datele de logare având în vedere că poate suporta consecinţele unei utilizări neautorizate.

Drepturile dumneavostră

Potrivit Regulamentului (UE) 2016/679, dumneavoastră beneficiați de dreptul de acces si de interventie asupra datelor personale furnizate. In acest sens, aveți dreptul de a obține din partea noastră o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc și, în caz afirmativ, aveți acces la datele respective, precum și la următoarele informații:

scopurile prelucrării;

categoriile de date cu caracter personal vizate;

destinatarii sau categoriile de destinatari cărora datele cu caracter personal le-au fost sau urmează să le fie divulgate;

acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate datele cu caracter personal sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioadă.

La cerere, noi vă vom furniza o copie a datelor cu caracter personal care fac obiectul prelucrării. Pentru orice alte copii solicitate, vă vom percepe o taxă rezonabilă, bazată pe costurile administrative. În cazul în care ne veți adresa cererea în format electronic și cu excepția cazului în care solicitați un format material, informațiile vor fi furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent (word, pdf etc.).